CASUS BELLI

02 Ιουλίου 2011

H μεσημεριανή επίσκεψη της υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΟΚ στα γραφεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας προκειμένου να διεκπεραιώσει την αλλαγή της ονομασίας της ομάδος μας σε «Νέος Ηρακλής», ήταν η κορύφωση της φαρσοκομωδίας που παρακολουθούμε μέρες τώρα. Πρωταγωνιστές είχαμε από την μια τους γραφικούς παράγοντες του Ηρακλή  που διατυμπάνιζαν με αναίδεια και κυνικότητα την υφαρπαγή του ΑΦΜ μας, και από την άλλη τους ιδιόκτητες  της ΠΑΕ ΑΟΚ που μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα είχαν την διάθεση να κοροϊδεύουν τους Καβαλιώτες και να πουλάνε τρέλα.

Ως Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας θεωρούμε πως η κοινωνία του Νομού μας δέχεται επίθεση αφού η εξαφάνιση του ΑΟΚ συμβολίζει την διαγραφή μεγάλου μέρους της ιστορίας της περιοχής μας. Του ΑΟΚ που δημιούργησαν οι παππούδες μας και είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε να πεθάνει στα χέρια μας και δεν θα τον σκοτώσουν κάποιοι εξ αυτών που δολοφόνησαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

  • Είναι η στιγμή να κοιτάξουμε ανάμεσα μας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να συσπειρωθούμε όλοι οι Καβαλιώτες ώστε να διατρανώσουμε πως αυτοί που μας βρήκαν στον ΑΟΚ και δεν τους βρήκαμε, ναι μεν θα φύγουν αλλά θα αφήσουν το καραβάκι εκεί που ανήκει δεκαετίες τώρα. Η Αργώ μας έχει περάσει αρκετές φουρτούνες και έχει μάθει στα δύσκολα, γι’αυτό και θα τα καταφέρει και αυτή την φορά με τον άνεμο που θα της προσφέρει ο περήφανος κόσμος της Καβάλας.
  • Ήρθε η ώρα να οργανώσουμε την νομική μας άμυνα και να δείξουμε την δύναμη μας απέναντι στο άθλιο πραξικόπημα που εξελίσσεται αυτές τις μέρες. Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε αυτό που πνίγει την ψυχή μας καιρό τώρα, ΑΟΚ και οικογένεια Ψωμιάδη δεν γίνεται να συνυπάρξουν. Φτάνει πια το ποδόσφαιρο «υψηλού επιπέδου» που μας προσέφεραν , χορτάσαμε την ειρωνεία τους και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τους.
  • Ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε το σπίτι μας και ας πληρώσουμε το οποιοδήποτε τίμημα που μας αναλογεί. Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε από την πολιτική ηγεσία του τόπου να σταθεί επιτέλους στο ύψος της και να πάψει να δέχεται την περιφρόνηση και την καταστρατήγηση τον νόμων από τον οποιονδήποτε που διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. κ.Πρωθυπουργέ η εξυγίανση και η κάθαρση τους κράτους μας, αν δεν ξεκινήσει τώρα από το βρώμικο Ελληνικό ποδόσφαιρο τότε και πάλι θα μείνει στα χαρτιά και η ελληνική κοινωνία θα έχει έναν ακόμα λόγο να σας αμφισβητεί.

Τελειώνοντας, θέλουμε να χαιρετήσουμε την μικρή μερίδα του λαού του Ηρακλή που αφού αναζήτησε στέγη στην κεντρική Βαλκανική, κατέληξε στα χέρια της οικογένειας Ψωμιάδη που 3 μήνες πριν,  ανέφερε στους περίφημους διαλόγους πως ο Ηρακλής πρέπει να βγει από την μέση και να πέσει στην Β’Εθνική! Είμαστε βέβαιοι οτι η μεγάλη μάζα των φιλάθλων του Ηρακλή, σας έχει στρέψει την πλάτη στο ανοσιούργημα που πάτε να δημιουργήσετε… 298 ψήφοι μας το αποδεικνύουν…

Καλούμε όλον τον κόσμο του νομού μας στο Παν-Καβαλιώτικο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, την Δευτέρα 4/7 στις 8:00μμ.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com