A.O.Kavala Internet Fan Club

Κάλεσμα στους πάντες να σταθούν κοντά στην ομάδα. Αισιοδοξία από την διοίκηση ότι θα πράξουν το καλύτερο για το καλό της ομάδας. Και ο Ρούλης Παπαδόπουλος στο πλευρό της ομάδας και του Δήμου Φιλιππίδη. Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, με μοναδική απουσία του μέλους κ. Γιάννη Λένα.

Η κεντρική είδηση που θα μπορούσαμε να βγάλουμε είναι ότι άρχισε η πανκαβαλιώτικη εκστρατεία, όποιος αγαπάει και θέλει να στηρίξει την ομάδα, θα μπορέσει να πάρει ένα διαρκείας και αν «βαστάει» η τσέπη του να διαφημίσει την επιχείρηση του στο γήπεδο. Αναλυτικά λοιπόν, στην αρχή τον λόγο πήρε ο νομικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ κ. Φιλόσογλου Γιώργος ο οποίος ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκε η ρύθμιση στο ΙΚΑ, και η ομάδα έχει στα «χέρια» της το πιστοποιητικό συμμετοχής, οπότε προχωράμε κανονικά.

Διοίκηση.

Όλοι μαζί αναφέρθηκαν στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής και την πολύ καλή συνεργασία που έχουν οι διοικούντες με τον μεγαλομέτοχο κ. Μάκη Ψωμιάδη. Ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να κάνουν αυστηρή κριτική, να είναι καλόπιστη και να σταθούν σύμμαχοι στην προσπάθεια που κάνουν. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, υπάρχει μια διοίκηση Καβαλιωτών που έχουν καλή έξωθεν μαρτυρία. Ήδη ξεκίνησε επαφές ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μπάμπης Ευσταθιάδης με τους δημάρχους του Νομού για να σταθούν κι αυτοί στο πλευρό της ομάδας, βοηθώντας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. «Θέλουμε την στήριξη σας και να καλέσουμε όλοι τον κόσμο στο γήπεδο».

Ομάδα.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο μίλησε γι’ αυτήν ο γενικός αρχηγός κ. Δήμος Φιλιππίδης, «υπάρχει άριστη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Στράτο Βουτσακέλη, ήρθανε στην ομάδα πολλά νεαρά παιδιά, που μπορούν μα βοηθήσουν την ομάδα, με σοβαρότητα και με ηρεμία κοιτάμε και τις μετεγγραφές που υπολείπονται να γίνουν και πιστεύω ότι μέχρι τις 15 με 20 Αυγούστου το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με Σαμαρά και Ζιάκα. «Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση θεωρείτε ο Πινδώνης μέλος της ομάδας» ανάφερε ο πρόεδρος, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ένα παράθυρο στην παραμονή του παίκτη στην ομάδα. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Ντιένγκ αφού είναι μέλος της ομάδας και αν κρίνει ο προπονητής του ότι μπορεί να προσφέρει θα προσφέρει. Τα φιλικά που έχει κλείσει ο ΑΟΚ είναι στις 8/8 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και στις 11/8 με την Προσοτσάνη. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες στο πλευρό του ΑΟΚ και του Δήμου Φιλιππίδη θα ενταχθεί και ένας ακόμη παλιός γνώριμος, και αυτός θα είναι ο Ρούλης Παπαδόπουλος. Θα υπάρχει στενή συνεργασία με τον γενικό αρχηγό και τους διοικούντες της ομάδας σε διάφορα επίπεδα.

Δήμαρχος – Γήπεδο – Διαφημίσεις.

Αρχική σκέψη ήτανε ο ΑΟΚ να έχει έδρα το Βερούλειο, όμως τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου, οι τρεις ερασιτεχνικές ομάδες που αγωνίζονται εκεί και φυσικά ο μικρός αριθμός διαρκείας ήτανε οι λόγοι που ο ΑΟΚ παρέμεινε στο «Ανθή Καραγιάννη», ωστόσο ο δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα και τους διοικούντες αποφάσισε να μη ζητήσει το 15% από τις διαφημιστικές πινακίδες το οποίο το δικαιούται βάση νόμου, και να παραχωρήσει τον χώρο για να τον εκμεταλλευτεί καλύτερα η ΠΑΕ. Επίσης με προτροπή του δημάρχου, η ΔΑΝΕΚ θα διαφημιστεί κατά πάσα στην ομάδα, κάτι που αν μη τι άλλο είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Καβάλας.

Έσοδα – Εισιτήρια διαρκείας – Πινακίδες.

Τα έσοδα της ομάδας από τον ΟΠΑΠ και της επιχορηγήσεις ανέρχονται κάθε χρόνο στις 35.000 ευρώ. Όμως τα χρήματα αυτά δεν πρόκειται να τα πάρει φέτος, διότι οι προηγούμενες διοικήσεις (!!!) τα έχουν πάρει προκαταβολικά. Οπότε όπως είπε και ο κ. Φιλόσογλου, «φέτος η ομάδα ξεκινάει από το 0» Ωστόσο οι τιμές θα ξεκινούνε από 100 ευρώ από την πλευρά της θάλασσας, 150 στις θύρες 6-8, 200 ευρώ στην 7 και δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια εισιτήρια στην τιμή των 500 και 1.000 ευρώ για τους επιφανείς επιχειρηματίες οι οποίοι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και θα ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Με οποιοδήποτε διαρκείας θα μπορεί ο κάτοχος του να φέρει μαζί του την ή τον σύζυγο του και τα παιδιά του. Οι διαφημιστικές πινακίδες θα κυμαίνονται στα 1.000 και 1.500 ευρώ ανάλογα με τις διαστάσεις της πινακίδας που θα θέλει ο ενδιαφερόμενος.

Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ – Ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Χρόνης Γκαϊτατζής ανάφερε μια καινοτομία την οποία θα δουν με καλό μάτι όλα τα περιφερειακά ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Καβάλας. «Ρίχνουμε γέφυρες στα σωματεία να σταματήσουν να κοιτάνε την ΠΑΕ με μισό μάτι». Το σκεπτικό είναι να παραχωρηθούν στα σωματεία από 20 εισιτήρια διαρκείας τον 150 ευρώ, από τα οποία τα 1.500 ευρώ δηλαδή το 50% να παραμείνουν στα ταμεία τους και τα υπόλοιπα 1.500 ευρώ να έρθουν στην ΠΑΕ. «Το ποσό των 1.500 ευρώ είναι για ένα ερασιτεχνικό σωματείο η διαιτησία μιας ολόκληρης χρονιάς, και αν σκεφτούν ότι από την πολιτεία επιχορηγούνται με μόλις 1.100 μέχρι 1.600». Επίσης ο κ. Γκαϊτατζής ανέφερε ότι θα έρθουν σε επαφή με τον Σύνδεσμο Διαιτητών και με τον Σύνδεσμο Προπονητών, έτσι ώστε την ώρα που θα υπάρχει εντός έδρας αγώνας του ΑΟΚ να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια στον νομό.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σιαπέρας www.kavalaspor.gr