A.O.Kavala Internet Fan Club

21.10.07
Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η ομάδα μας που πέτυχε το 4Χ4, παίρνοντας τους 3 βαθμούς μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή την φορά, η νίκη ήρθε δύσκολα και μετά από μεγάλη προσπάθεια καθώς ο ΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60ο λεπτό, καθώς μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή. Όμως, από κει και μετά οι παίκτες του Στρ.Βουτσακέλη αντέδρασαν σωστά και ανέβασαν την απόδοση τους ώστε να καταφέρουν μέσα σε 20 λεπτά να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που γέμισε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση τους 250 φιλάθλους που τους συμπαραστάθηκαν. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την υπεροχή και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε 2 φορές πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο Λαμπρογιώργος δεν κατάφερε να βρει στόχο. Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπήκαν δυνατά με την έναρξη του δευτέρου μέρους με αποτέλεσμα στο 60′ ο Γέλοβατς να πιάσει στον ύπνο την άμυνα μας και να πλασάρει εύστοχα τον Αποστολίδη σε τετ-α-τετ. Μετά από αυτό, οι παίκτες του Στρ.Βουτσακέλη έδειξαν χαρακτήρα, έβαλαν την μπάλα κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74′ με τρομερό σουτ του Γάτσου από τα 20μ που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ζαφείρη. Το 1-2 θα γίνει στο 80′ από τον Οξύζογλου με πλασέ από τα όρια της μικρής περιοχής ενώ στο μεταξύ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Σαρηγιαννίδη και Μητσιόπουλου. Τέλος, στο 89′ ο Καραγιάννης έκανε το 1-3 με πλασέ ύστερα από ωραία πάσα του Οξύζογλου.

Αυτός ο ΑΟΚ απέδειξε άλλη μια φόρα ότι έχει τα κότσια για την άνοδο, καθώς κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ενώ για άλλη μια φορά είχε κάτω από τα δοκάρια τον πολύ καλό Αποστολίδη που πραγματοποίησε δύο πολύ δύσκολες αποκρούσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια ο ΑΟΚ είχε την προστασία από τον διαιτητή που σίγουρα δεν έπαιξε έδραα αλλά σίγουρα αν υπήρχε κάποια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει με βάση τις ευκαιρίες, αυτή ήταν η ομάδα μας!

9′ Ο ΛΑΜΠΡΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΟΥΤ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ.

38′ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΓΕΩΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ.

43′ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ.

60′ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΒΑΤΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0.

74′ ΓΚΟΟΟΛ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΣΗ ΚΟΡΝΕΡ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΞΗΕΙ ΣΤΟ ΓΑΤΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΕΞΙ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-1.

75′ Ο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

79′ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟ. Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΜΕ 9 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο ΒΟΛΟΣ.

80′ ΓΚΟΟΟΛ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-2.

87′ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΑΟΥΛ. ΜΕ ΔΕΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΟΚ.

89′ ΓΚΟΟΟΛ!!! ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΣΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-3.

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: AΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, KING, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΣ(65′ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ), ΤΑΡΑΧΟΥΛΣΚΙ, ΛΑΜΠΡΟΓΕΩΡΓΟΣ (65′ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΟΛ.ΒΟΛΟΥ: ZAΦΕΙΡΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΙΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΝΙΚ.ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( 22.10.07 )