46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Δ’ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

16 Νοεμβρίου 2011

Κι όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω λέει ένα τραγούδι του Β.Παπακωνσταντίνου, Αιδώς Αργείοι το είχαμε γράψει εμείς ένα βράδυ της 8ης Ιουνίου 2003 όταν και πάλι ο ΑΟΚ υποβιβαζόταν άδικα (στην Γ’Εθνική) και ο Λεβαδειακός προβιβαζόταν με έναν τρόπο που σίγουρα θυμίζει τον σημερινό, σε κείνο το πικρό/στημένο μπαράζ της Λάρισας! Συμπτώσεις που μόνο από τύχη δεν προκύπτουν, μέσα σε μια κάθαρση που ξεκίνησε με πολλές περγαμηνές αλλά αποδείχτηκε φούσκα…Φούσκα που δημιούργησε ο Γερουλάνος και η παρέα του και έφτασε στο σημείο να καταδικάζει στην αφάνεια 2 ολόκληρες πόλεις, θαρρείς και αυτές ήταν το πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου τόσα χρόνια. Αποφάσισαν και διέταξαν οι κύριοι αυτοί με το ψεύτικο προσωπείο της κάθαρσης, να κρύβει τις απολυταρχικές τους διαθέσεις εις βάρος αυτών που τους χαλούσαν την σούπα. Τέτοιες αποφάσεις και παρασκήνιο μόνο σε χούντα και συμμορίες της νύχτας συναντάς, συμμορίες που μετέχει το κράτος και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η τελευταία είναι η δεύτερη φορά που πήγε να καταστρέψει το καραβάκι μέσα σε λίγους μήνες, αφού είχε παίξει τον δικό της ρόλο και στην ιστορία με τον Ηρακλή…
Όλα δανεικά είναι στην ζωή και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, με συμμέτοχο τον κόσμο της Καβάλας να στηρίξουμε αυτή την ομάδα με τα Καβαλιωτάκια που φορούν την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος και πέφτουν στα βαθιά. Ήταν πρωταθλητές του β’γύρου πέρισυ στο πρωτάθλημα νέων της Superleague, μα φέτος θα είναι ακόμα πιο βαριά η φανέλα που φορούν, μιας και θα αποτελούν την πρώτη ομάδα μας. Τώρα δεν έχει δικαιολογίες φιλαράκια, τώρα όλοι μαζί πρέπει να τραβήξουμε κουπί αν θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που απαιτεί η ιστορία μας. Μπορεί να μην έχουμε ξαναπαίξει ποτέ στην Δ’Εθνική, μα ξέρουμε από φουρτούνες και τις έχουμε περάσει. Τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, μιας και μέσα σ’όλα αυτά δεν μπορούσε να γίνει κανένας προγραμματισμός. Τουλάχιστον μας έμειναν αυτά τα παιδιά κι αυτοί οι ηρωϊκοί προπονητές, που μήνες τώρα έμοιαζαν να κάνουν προπόνηση σε μια απομακρυσμένη έρημο χωρίς την βοήθεια κανενός, και τώρα περιμένουν την βοήθεια μας. Την Κυριακή λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαλκερό στις 3:00μμ. κόντρα στην ομάδα της Α.Ε. Ποντίων ενώ σύντομα θα πρέπει να τελειώνουμε και με τον ερασιτέχνη, ώστε να μπουν οι βάσεις για να συγκροτηθεί διοίκηση. Η ντροπή ανήκει σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, μα θα επιστραφεί σε μας αν δεν καταφέρουμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, κι αυτό ας μην το ξεχνάμε. Όπως δεν πρέπει να ξεχνούν και οι προύχοντες αυτής της πόλης πως κάποιοι Καβαλιώτες τους ψήφισαν για να τους εκπροσωπούν, γι’αυτό και σύντομα θα βρεθούν προ των ευθυνών τους κι αν δεν σταθούν έστω και τώρα στο ύψος τους τότε καλύτερα ας μην κατέβουν στις επόμενες εκλογές.
Είναι ο ΑΟΚ μας, είναι το καραβάκι μας, είναι η ομάδα της πόλης μας που έφτιαξαν οι παππούδες μας και πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να την ξαναφτιάξουμε…ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΡΕ!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com