ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΙΝΗ Είσαι πολύ τιποτένιος για να λοιδωρείς εις ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

ΑΟΚ-ΑΙΓΑΛΕΩ…ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ “ΚΥΡΙΟΙ” ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ…   Είσαι πολύ τιποτένιος για να λοιδωρείς εις           ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!        βάρος μιας ομάδας-ιδανικού. με λαό και ιστορία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑVALA INTERNET FAN CLUB:         
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…Tι να γράψεις για ένα παιχνίδι που τα λαμόγια είχαν κανονίσει από πριν την έκβαση του, στέλνοντας τον διαιτητή παπαναγιώτου να εκτελέσει την βρώμικη αποστολή του;;; Τι να γράψεις για μια παράγκα που εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ο ΑΟΚ πήγε κόντρα στο βρώμικο κατεστημένο της, προσπαθεί να μας χτυπήσει όσο πιο δυνατά μπορεί,στέλνοντας ανθρωπάκια όπως ο κωνσταντινίδης,ο ποντίκης ή αρουραίος  και ο παπαναγιώτου σε εντεταλμένη αποστολή;;;

Tι να γράψεις για ανθρωπάκια που φοράνε μαύρες στολές και αδιαφορούν αν θα αναστατώσουν τον πολιτισμένο κόσμο μιας πόλης όπως η Καβάλα, που το …μόνο κακό που έκαναν είναι οτι λατρεύουν μια ομάδα που πάει κόντρα στο κατεστημένο της Αθήνας;;;

Δύο αποβολές στα καλά καθούμενα, ένα πέναλτι που ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της Ναυπάκτου δεν θα έδινε , και πολλές άλλες αποφάσεις,  συνθέτουν αυτό το τραγικό σκηνικό που για άλλη μια φορά πήγε το ποδόσφαιρο μας πολλά χρόνια πίσω και άναψε τα αίματα των αγανακτισμένων Καβαλιωτών φιλάθλων.

Είναι χαρακτηριστική και η δήλωση του Γιώργου Μάλλιου που αγωνίζεται εδώ και είκοσι χρόνια, ότι αυτό ήταν ότι χειρότερο θα θυμάται από την καριέρα του.Αλλά ποιός σε ακούει Γιώργο;;; Mιλάμε για αδίστακτους ανθρώπους που στο βωμό του χρήματος κάνουν τα πάντα! Eπίσης, ένα μεγάλο μπράβο στον “ΑΟΚτσή” Γιώργο Παπανδρέου που δεν μας ξεχνά, ούτε τον ξεχνάμε, για τις δηλώσεις του για την έδρα της Καβάλας αλλά και στον Νομάρχη κ.Καλλιοντζή για όσα είπε και έκανε…Και να θυμίσουμε κάτι σε όλα αυτά τα ΜΜΕ που το βράδυ της Κυριακής έδειχναν μόνο τα “πρωτοφανή”(;;;) επεισόδια: O κ.Τεβεκέλης είχε χαρακτηρίσει την έδρα μας ως την πιο πολιτισμένη της Ελλάδος!

ΟΜΩΣ Ο ΑΟΚ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!

Τώρα η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση ενώ υποδέχεται αποδεκατισμένη (Ροζάλες,Μάλλιος…) το Αιγάλεω που γνωρίζει όλη η Ελλάδα πως μπορεί να παίρνει τα παιχνίδια…Βέβαια , δεν ξέρουμε αν μας δώσουν και την χαριστική βολή μετά τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος εις βάρος του διαιτητή και μας τιμωρήσουν την έδρα. Ότι και να κάνουν να ξέρουν πως κάποτε όλα αυτά θα τα πληρώσουν γιατί πάνω όλα οι Καβαλιώτες έχουμε αξιοπρέπεια και μνήμη! Ναι, έχουν αξιοπρέπεια και δεν συντάσσονται με άτομα του ηθικού βάθους μητρόπουλου και κόκκαλη!

Καληνύχτα σας… Και να ξέρετε δύο πράγματα : Oσο μας χτυπάτε, τόσο μας γιγαντώνετε…

Ότι και να κάνετε, εμείς πάλι ΑΟΚ θα είμαστε, εμείς πάλι μπροστά σας θα βρεθούμε…