ΟΛ.ΒΟΛΟΥ-ΑΟΚ:0-0…ΩΡΑΙΟΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΟΣ!

Κυριακή, 22 Μάρτιος 2009 22:31

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΑΣΚ Ολ.Βόλου, αν και ο ΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπακώστα έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού πως ο σκοπός τους ήταν αποκλειστικά η νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για λόγους πρεστίζ αλλά παρά την υπεροχή τους, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα μας έκανε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας σε μεγάλη μέρα παίκτες όπως ο Τάτσης και ο Σαπάνης ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν ιδιαίτερα ακόμα και στο διάστημα που η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες. 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΚ ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Σαπάνης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και βρέθηκε απέναντι από τον Βεζυρίδη, με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια ενώ στο 13′ ήταν η σειρά του Τσιμπλίδη (ήταν σε καλή μέρα), ο οποίος έπιασε απ’ευθείας το σουτ από τα όρια της περιοχής και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Αυτές ήταν οι δύο καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους με την ομάδα μας να έχει την πλήρη υπεροχή, εικόνα που συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα στο 62ο λεπτό ο Γ.Παπακώστας έπαιξε ακόμα πιο επιθετικά βάζοντας τον Άλβες πίσω από τους Ταραχούλσκι-Σουλτανίδη ενώ απέσυρε τον Βουρεξάκη. Ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά κινητικός και βελτίωσε την επιθετικότητα του ΑΟΚ αλλά συνάμα ήταν και ο μοιραίος παίκτης καθώς λίγο μετά την είσοδο του έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία σε τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Βεζυρίδης ενώ στάθηκε άτυχος και σε σουτ που πραγματοποίησε και η μπάλα κόντραρε στον Πακάλτση. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Φάνης Κατεργιαννάκης ανέτρεψε τον Χανιώτη έξω από την περιοχή και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια στην πρώτη μεγάλη φάση που πήγαν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι ενώ λίγο πριν το τέλος ήταν η σειρά του Πακάλτση να αποβληθεί όταν ανέτρεψε τον Άλβες στο ημικύκλιο της περιοχής.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Αδάμ – Φίλιππος Μπολοβίνης): Βεζυρίδης, Άλβαρες, Γουσούλης (87′ Δήμας), Πακάλτσης, Κοντέων, Ιράλα, Ρομοντίνι, Ουαταρά, Παρόντι, Ιωάννου (78′ λ.τ Ιακωβάκης), Χανιώτης (86′ λ.τ Γιακάκογλου).

Καβάλα (Γιάννης Παπακώστας): Κατεργιαννάκης, Θεοδωρέλης, Μπάκοβιτς, Κατερίνης, Βουρεξάκης (61′ Άλβες), Σαπάνης, Σουλτανίδης, Ταραχούλσκι (83′ Λαζαρίδης), Τσιμπλίδης (85′ Αλεξάντροβιτς), Τάτσης, Πετκάκης.