ΛΑΡΙΣΑ – ΑΟΚ : 0 – 0 … ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

12 Σεπτεμβρίου 2010

Έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία που άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, ο ΑΟΚ κατάφερε και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Βέβαια, μπορεί οι παίκτες του Οκούκα να τα πήγαν πολύ καλά στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και να έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Γκαλίνοβιτς(;), από την άλλη όμως προβλημάτισαν και πάλι στους τομείς της δημιουργίας παιχνιδιού και της κυκλοφορίας της μπάλας(μοναδική ομάδα με 0 ενεργητικό). Ο Ντουγκλάο με τον Τόμασιτς δεν έδωσαν δικαιώματα στους επιθετικούς της Λάρισας, ο φιλότιμος Πετκάκης έκανε αρκετά χιλιόμετρα και ο Ντιέ έτρεξε και για τον Ντουκρόκ αλλά μπροστά ο Νταρσεβίλ ήταν απελπιστικά μόνος και δεν υπήρχε κανείς που να μπορέσει να κρατήσει την μπάλα παρά την καλή εμφάνιση του Αμπντούν. Σε ότι αφορά τον Βουτσίσεβιτς, μπήκε ως αλλαγή στο 46′ αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα, όπως και ο Ονουάτσι.
Σε γενικές γραμμές σαφέστατα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας 2 κλασσικές ευκαιρίες ενώ ο ΑΟΚ μια φορά άγγιξε το γκολ σε λάθος γύρισμα του Βελάσκο με κεφαλιά στον Βιέρα που απέκρουσε δύσκολα (78′). Όμως θα πρέπει σύντομα να βελτιωθούμε στον δημιουργικό τομέα και στην ανάπτυξη γιατί η μέχρι τώρα εικόνα μας απέχει πολύ από αυτή που συνηθίσαμε πέρισυ. Ακόμα και σε έδρες όπως του Ολυμπιακού, η Καβάλα δεν είχε ποτέ τόσο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι της.
Tέλος, μικρή ήταν η παρουσία των φιλάθλων του ΑΟΚ μιας και η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης και τα ελάχιστα εισιτήρια αποτέλεσαν εμπόδιο για πολλούς που ήθελαν να στηρίξουν (όπως και πέρισυ) το καραβάκι στο Αλκαζάρ.
Λάρισα: Βιέρα, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Βελάσκο, Γκέρεμι, Κανόμπιο (56′ Μακινουά), Μπλάζεκ (66′ Πούρι), Μετίν, Κουζέν, Ρομέου
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Οικονόμου, Ντιέ (90′ Θεοδωρέλλης), Ντικρόκ, Ονουάτσι (67′ Αλεξάντροβιτς), Αμπντούν, Ογκμπέτσε (46′ Βουξίτσεβιτς), Ντάρσεβιλ

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com