ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!

ΑρχικήΕιδήσειςΚΟΒΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!

05 Αυγούστου 2010

Με μια ανακοίνωση βόμβα που όπως συνηθίζεται την μάθαμε από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, η διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα ενημέρωσε πως σταματάει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας λόγω της …μειωμένης ζήτησης. Στο κείμενο που υπογράφει ο Στ.Ψωμιάδης τονίζεται πως η οικογένεια του  έσωσε την ομάδα από την πτώχευση και σπατάλησε αρκετό χρόνο και χρήματα κερδίζοντας την αναγνώριση  όλης της Ελλάδας (όλα αυτά τα έχουμε τονίσει και εμείς εδώ και πολύ καιρό) αλλά δεν αναφέρεται πουθενά στην ανύπαρκτη πολιτική όσον αφορά την προσέλκυση των φιλάθλων (απουσία marketing), χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει σε καμμία άλλη ομάδα της Super League. Mε άλλα λόγια πετυχαίνουμε τα δύσκολα (ακριβές μεταγραφές, επιτυχίες) αλλά αγνοούμε/αποτυχαίνουμε στα εύκολα, κι αυτό είναι μεγάλο κρίμα όταν έχεις απέναντι σου τόσο μεγάλη ιστορικη ευκαιρία και θέλεις να βγάλεις την ομάδα στην Ευρώπη!Δεν είναι δύσκολο όταν έχεις δύναμη, χρήμα και διάθεση για να προσφέρεις, να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις που είναι τόσο απλές και βασικότατες ώστε να δείξεις στον φίλαθλο/πελάτη πως τον σέβεσαι:

– Διαφημιστικά σποτ για τα διαρκείας – Παρουσιάσεις/συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών/προπονητών – Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ομάδος για να καλέσει τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα δείχνοντας εμπράκτως ότι τον θέλεις στο γήπεδο, ΑΥΤΟΝ και όχι τον φιλοξενούμενο (η τελευταία συν.τύπου έγινε τον Αύγουστο του 2006!) –  Άνοιγμα στα σχολεία με επισκέψεις κορυφαίων/γνωστών ποδοσφαιριστών που έχουμε την πολυτέλεια να ανήκουν στο δυναμικό μας! – Άνοιγμα στους γειτονικούς δήμους του νομού μας. Ποια ομάδα δεν τα κάνει αυτά;;;; Γιατί η ΕΝΩΣΗ Καβάλας που δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική δύναμη, έχει αγκαλιαστεί πολύ περισσότερο από τον Καβαλιώτη, ο οποίος δεν ήταν ΠΟΤΕ στο παρελθόν φίλαθλος του μπάσκετ;;Πώς μπορείτε να λέτε στην ανακοίνωση σας ότι αφοσιωμένοι φίλαθλοι είναι μόνο αυτοί που πήραν διαρκείας τις πρώτες μέρες και να διώχνεται τους περίπου 1000 που αγόρασαν διαρκείας όλα τα πρηγούμενα χρόνια αλλά φέτος δεν πρόλαβαν; Καταφέρατε να τους διώξετε ακόμα και αυτούς που ζουν για τον ΑΟΚ!


H AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ.ΨΩΜΙΑΔΗ:

Πριν από τρία περίπου χρόνια  ανέλαβα την τύχη της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, η οποία βρισκόταν στο στάδιο της πτώχευσης και του υποβιβασμού της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Από αγάπη για την πόλη της Καβάλας, γενέτειρα της οικογένειάς μου, προσέφερα χρόνο και κυρίως χρήμα για να δούμε αυτή την ομάδα να βγαίνει από την αφάνεια και να διεκδικεί, μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά και τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.  Σήμερα, παρότι η ομάδα κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και το σεβασμό των φιλάθλων όλης της Ελλάδος, διαπιστώνω ότι οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ ή βρίσκονται σε παρατεταμένες διακοπές ή δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο κι αυτό διότι μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας.
Επειδή  η συμπεριφορά κρίνεται άκρως  προσβλητική ως προς το πρόσωπό μου  αλλά και την οικογένειά μου, μιας και ούτε οι τοπικοί φορείς ούτε οι αρχές αλλά ούτε και οι πολίτες της Καβάλας εκδηλώνουν το ελάχιστο ενδιαφέρον απαξιώνοντας την προσπάθειά μας δείχνοντας έτσι έλλειψη σεβασμού. Δηλώνω ότι παύει πλέον από σήμερα (χθες) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ότι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει τη δυνατότητα να κάνουμε όνειρα γι’ αυτή την ομάδα και να τη δούμε ακόμα πιο ψηλά. Τέλος, επιθυμώντας να τιμήσουμε τους λιγοστούς αλλά αφοσιωμένους φιλάθλους μας, αναβαθμίζοντας τις θέσεις των εισιτηρίων τους, οι έχοντες εισιτήριο των 100 ευρώ (Θύρα 3-4) θα μεταφερθούν στη θέση των 300 ευρώ (Θύρα 6) και οι έχοντες εισιτήριο των 300 ευρώ (Θύρα 6-8) θα μεταφερθούν στη θέση των 1.000 ευρώ (Θύρα 7).” Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com