ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-11:ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ…

ΑρχικήΕιδήσειςΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-11:ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ…

24 Ιουλίου 2010

Τις τιμές διαρκείας για την ερχόμενη περίοδο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΟΚ και μάλιστα προχώρησε σε αξιόλογες μειώσεις σε σχέση με την περσινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα οι τιμές είναι: Θύρα 3: Κανονικό 120 ευρώ(70 ευρώ για παιδιά 16 ετών)-25 ευρώ εισιτήριο. Θύρα 4: Κανονικό 100 ευρώ(70 ευρώ για παιδιά 16 ετών)-25 ευρώ εισιτήριο. Θύρα 3 ή 4: ΚΑΠΗ και Α.Μ.Ε.Α. 70 ευρώ. Θύρα 5: Οικογενειακό κανονικό 200 ευρώ (πατέρας-μητέρα-δύο(2) παιδιά –10 ετών) για 3ο παιδί +50 ευρώ-35 ευρώ το οικογενειακό εισιτήριο. Θύρες 6 και 8 : Κανονικό 300 ευρώ(120 ευρώ για παιδιά -16 ετών)-40 ευρώ εισιτήριο. V.I.P. Silver (Θύρα 7): Κανονικό 1000 ευρώ(180 ευρώ για παιδιά -16 ετών)-100 ευρώ εισιτήριο. V.I.P. Gold (Θύρα 7): Κανονικό 1500 ευρώ(180 ευρώ για παιδιά -16 ετών).
Τα εισιτήρια θα πωλούνται καθημερινά από τις 10.00′-21.00′ και Σάββατο 10.00’ έως 18.00’ από τα γραφεία της ΠΑΕ, έως τις 28 Αυγούστου.

Φέτος λοιπόν οι τιμές είναι χαμηλότερες και σίγουρα αυτό είναι θετικό  αλλά ως συνήθως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά…-Γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει διαρκείας απέναντι από την θύρα των επισήμων;

-Γιατί …ξεχάστηκε η επίσημη υπόσχεση πριν το ματς με τον ‘Αρη στο Κύπελλο ότι δηλαδή όσοι αγοράσουν εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα και όσοι είχαν διαρκείας, θα έχουν έκπτωση στα διαρκείας της περιόδου 2010-11;;;

-Γιατί ξεχάστηκε η υπόσχεση στην εκδήλωση ίδρυσης της ΛΦΚ ότι δηλαδή γεμίστε Καβαλιώτες το γήπεδο και χω δεν θα δώσω ξανά εισιτήρια σε φιλοξενούμενους;;Πως να γεμίσεις το γήπεδο όταν για το 1/3 του γηπέδου δεν βγάζεις διαρκείας, το οποίο μάλιστα θα ήταν αρκετά ελκυστικό και σε κεντρική θύρα μιας και με βάση τα υπόλοιπα δεν θα ξεπερνούσε τα 220€; Πέρισυ, οι κάτοχοι διαρκείας της θάλασσας εξοστρακίστικαν σε άλλες θύρες και φέτος τους αγνοεί η ΠΑΕ μια και καλή αντί δείξει ότι έμαθε από τα περσινά λάθη.

Kαι όλα αυτά όταν μιλάμε από την μια για την ΠΑΕ ΑΟΚ που μπράβο της κράτησε φέτος έναν πολύ σημαντικό κορμό ποδοσφαιριστών για να βάλει τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες φέτος ΑΛΛΑ από την άλλη δεν έχει καν ιστοσελίδα για να διαφημίσει το προϊόν της (και πάλι πρωτοτυπία), αγνοεί κάθε έννοια του marketing και της επικοινωνιακής πολιτικής-σεβασμού των πελατών/φιλάθλων της.

Εμείς φωνάζουμε γιατί γνωρίζουμε πως το γήπεδο την δεκαετία του 90 είχε πολύ περισσότερο κόσμο και ξέρουμε πως μπορεί να επιστρέψει αν του απλώσεις το χέρι….Στο κάτω κάτω δεν ζητάμε κάτι …εξωπραγματικό(!) όπως η πολιτική της ΠΑΕ Ατρόμητος που με τις μαθητικές κάρτες κάνει άνοιγμα στη νεολαία του Δήμου Περιστερίου και έφτασε στο σημείο να βραβεύει αυτούς που παρακολούθησαν τους περισσότερους αγώνες της ομάδος της!!!
Tέλος, ας φτάνει αυτή η καραμέλα με την γκρίνια των φιλάθλων…Γκρίνια είναι να βρίσκεις μόνο αρνητικά στην όποια πολιτική της ΠΑΕ και όχι να αναγνωρίζεις και τα θετικά και τα αρνητικά της. Τουλάχιστον εδώ έχουμε διαφημίσει πολύ περισσότερο από τον καθένα τα θετικά της ΠΑΕ που έχουν να κάνουν μόνο με τις ακριβές και δυνατές μεταγραφές της και η κριτική μας για τα αρνητικά σκοπό έχει μόνο το καλό της ομάδος και την επιστροφή/σεβασμό του κόσμου της…

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com