Α.Ο.ΚΑVALA INTERNET FAN CLUB-7 XΡONIA ZΩΗΣ, ΑΟΚ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!


H Δημιουργία της Emailing λίστας μας είναι γεγονός!
 
Σε αυτήν θα μπορείτε όλοι σας να στέλνετε email σχετικό με οποιοδήποτε θέμα αφορά τον ΑΟΚ, την πόλη μας αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το email αυτό θα το στέλνετε σε μια διεύθυνση και θα πηγαίνει αυτόματα σε όλα τα μέλη της λίστας που θα μπορούν να απαντήσουν και να συζητoύν μεταξύ τους! Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια Καβαλιώτικη διαδικτυακή κοινότητα για το καλό της ομάδος και της πόλης μας!Σε αυτήν θα συμμετέχουν Καβαλιώτες από όλα τα μέρη του πλανήτη! 2) Mετά από ένα λεπτό θα σας έρθει ένα απαντητικό email, στο οποίο εσείς απλά και μόνο θα πατήσετε απάντηση (reply) και μετά αποστολή (send) [δεν θα γράψετε τίποτα]

3) Είστε ήδη μέλη της λίστας! Δεν έχετε παρά να θέσετε θέμα προς συζήτηση στέλνοντας κανονικό email (με δικό σας θέμα και κείμενο) στο aokavala@yahoogroups.com που θα είναι η διεύθυνση που από δω και στο εξής θα χρησιμοποιείτε! Αν θέλετε να απαντήσετε σε μήνυμα άλλου μέλους, απλά πατήστε απάντηση και προσθέστε το μήνυμα που θέλετε.

Ελπίζουμε στην συνεργασία σας και στην βοήθεια σας ώστε όλοι οι Καβαλιώτες να γίνουν μέλη! Αν θέλετε κάντε ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΥΤΟ ME ΕΜΑΙL!