Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – SUPER LEAGUE 2009-10

29 Ιουνίου 2009

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη …ανεπίσημη προπόνηση του ΑΟΚ για την περίοδο 2009-2010, παρουσία 200 φιλάθλων που αψήφισαν την ανυπαρξία ενημέρωσης και έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδος. Όπως ήταν λογικό, ο κόσμος περίμενε πως και πως να δει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδος και δεν ικανοποιήθηκε βλέποντας μόνο τους Ψωμά, Σιόντη, Λίτσο, Σκλιοπίδη, τους 5 Βραζιλιάνους (υπό δοκιμή) αλλά και τους δανεικούς που επέστρεψαν: Ενόκ, Σεφερίδης, Χρήστος Στάμος, Νίκος Στάμος, Κοκόλης, Γαλάνης, Χατζηλιάδης. Eπιπλέον, στα νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται και οι Στέλιος Κατρακυλάκης (γενικός διευθυντής), Γ.Πλαβούκος (γυμναστής τερματοφυλάκων και Δ.Νιαρχάκος (τεχνικός διευθυντής) ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως η επίσημη πρώτη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη, όταν και αναμένονται κι άλλοι νέοι ποδοσφαιριστές…
Το αρνητικό της όλης κατάστασης δεν έχει να κάνει με το νέο έμψυχο δυναμικό της ομάδος, μιας και ως ένα σημείο είναι αποδεκτό πως ακόμα είναι νωρίς και είναι πολύ πιθανό της επόμενες μέρες να έρθουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.
Το κακό είναι η γενικότερη συμπεριφορά/αδιαφορία προς τον κόσμο, που όχι μόνο “ενημερώνεται” από ουρανοκατέβατα δημοσιεύματα Αθηναϊκών εφημερίδων αλλά εισπράττει την απαξία. Θα ήταν πιο σωστό να υπήρχε ενημέρωση για την σημερινή προπόνηση και όχι αυτό το κρυφτούλι, ασχέτως εάν δεν έχουν γίνει ή δεν ήρθαν ακόμα στην πόλη μας αξιόλογες μεταγραφές. Ο νέος ΑΟΚ της Super League δεν πρέπει και δεν μπορεί να χάσει ούτε ένα φίλαθλο στα μεγάλα κύμματα που έχει να περάσει, μιας και όσο καλά κουπιά (…ποδοσφαιριστές) κι αν διαθέτει το καραβάκι μας, χρειάζεται και την ώθηση του ανέμου που λέγεται φίλαθλος κόσμος για να πάει μακρυά και να φτάσει στον προορισμό του! Γι’αυτό ας ελπίσουμε πως η διαφημιζόμενη νέα οργάνωση που αποκτά η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ θα γίνει και στην πράξη, ώστε να πάψει ο Καβαλιώτης να αισθάνεται πως αδιαφορούν γι’αυτόν διότι μπορούμε και έχουμε ανάγκη χιλιάδες Καβαλιώτικου κόσμου στο υπό-ανακαίνιση στάδιο μας και μόνο με πανστρατιά όλων θα πετύχουμε.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com