ΑΟΚ – ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

ΑΟΚ – ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ:2-0

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Β.Γούτη, αφήνοντας σίγουρα υποσχέσεις για μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με την περσινή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έδειξε κάτι το τρομερό αλλά κάτι το ενθαρρυντικό απέναντι σε ένα μετριότατο αντίπαλο. Οι απουσίες του Παπαδόπουλου και Ναγιέφσκι δεν φάνηκαν ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι δεν ξεκίνησε ο Σερένο, μιας και ο Β.Γούτης επέλεξε για το κέντρο τους Μανάφη, Τσαλίκη, Σέμπουε και Πινδώνη ενώ μπροστά έπαιξαν οι Σκαρλάτος και Μπαρέτο που τα πήγαν πολύ καλά. Από την άλλη πλευρά στην άμυνα ήταν οι Ντιέγκ, Βελίκοφ, Αποστολάκης και Ρικάρντο Κόστα όπου στις ελάχιστες επιθέσεις των φιλοξενούμενων φάνηκε ότι δεν έχουν “δέσει” και τόσο καλά. Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε περίπου 1000 άτομα ενώ κόπηκαν 488 εισιτήρια. Μεταξύ τους και αρκετοί πολιτικοί, μιας και σε ένα μήνα από τώρα έρχονται εκλογές…
    Όσον αφορά την διαιτησία, ο ΑΟΚ διαμαρτύρεται για καθαρό χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή στο 85′ αλλά ο διαιτητής μάλλον είδε…ακούσιο. Επίσης, στο 33′ ο δεύτερος επόπτης σταμάτησε λανθασμένα τον Σκαρλάτο που έφευγε για τετ-α-τετ. Τέλος, το καλύτερο το είδαμε από τον πρώτο επόπτη που άκουσε τα αναμενόμενα από την κερκίδα. Συγκεκριμένα, ένα μέτρο μέσα από την γραμμή του πλαγίου υπήρχε μια πράσινη (παράλληλη με την άσπρη) γραμμή που μάλλον έμεινε από το φιλανθρωπικό παιχνίδι που διεξήθχη πρόσφατα. Ο επόπτης όμως χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο λεπτά από την έναρξη για να αντιληφθεί ότι κινούταν κάθετα ένα μέτρο μέσα στο γήπεδο, ακολουθώντας την πράσινη γραμμή…

Το φιλμ του αγώνα:
2′ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ. ΣΟΥΤ ΤΟΥ BARETO ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΙΝΔΩΝΗΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.
5′ ΓΚΟΛ! ΛΑΘΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0.
33′ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.
45’+ ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Ο ΑΟΚ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
45′ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
57′ ΓΚΟΛ! Ο DIENG ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ Ο BARETO ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΟΚ.
63′ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΑΥΣΤΗΡΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.
68′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΚ. ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο CANDIDO.
71′ Ο SEBWE ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΟΥΤ.
78′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΚ. ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο SEBWE ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο SERENO.
84′ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΕΜΠΟΥΕ, ΜΠΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
90′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΚ. ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο BARETO ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΦΟΥΚΗΣ.
94′ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3-0 ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ.

A.O.ΚΑΒΑΛΑ: IVANOV, DIENG, ΜΑΝΑΦΗΣ, ΤΣΑΛΙΚΗΣ, VELIKOV, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΠΙΝΔΩΝΗΣ, SEBWE (78′ SERENO),  RICARTO, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ (68′ CANDIDO), BARETO (90′ ΦΟΥΚΗΣ)

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ,  ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, ΤΣΕΤΙΡΟΚΛΗΣ, ΦΟΝΣΕΚΑ,  ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΓΙΑΣ, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΔΗΣ