ΑΟΚ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΟΚ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

15 Σεπτεμβρίου 2011

Οι λέξεις βγαίνουν δύσκολα αυτές τις ώρες που η Αργώ μας για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην Δ’Εθνική χάρη στις προθέσεις του Mr.Gerulanos που οργάνωσε το σχέδιο …κάθαρσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η ώρα που θες να βρίσεις, να φωνάξεις, να ξεσπάσεις για όλα αυτά που πέρασες το φετινό γ@μημένο καλοκαίρι που όμοιο του δεν έχει ξαναπεράσει καμία άλλη Ελληνική όμαδα.
Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο η ομάδα μας αντιμετώπισε τον κίνδυνο της εξαφάνισης από τους ιδιόκτητες της που τελικά δεν τα κατάφεραν, μετά έγινε περιπλανώμενος θίασος που την μια μέρα προπονούνταν στην Πολίχνη και την άλλη στην Καβάλα. Και στο τέλος ήρθαν οι σταυροφόροι της κάθαρσης που ηγούνται του σημερινού καθεστώτος που κυβερνά αυτή την χώρα, και ανακάλυψαν πως αν τιμωρήσουν τον ΑΟΚ και τον Βόλο θα δικαιούνται να λένε πως…κάτι πέτυχαν, καθάρισαν το βρώμικο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε ποια άλλη χώρα της Ευρώπης, τα πολιτικά δικαστήρια σε δικαιώνουν έστω και προσωρινά και από την άλλη το κράτος δεν σου δίνει καν το δικαίωμα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου;To καραβάκι ναι έχει μάθει από φουρτούνες, αντέχει αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον μιλάμε για βούρκο που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά. Ποτέ δεν αγωνίστηκε στην Δ’Εθνική και τώρα θα το κάνει γιατί το ήθελε ο Mr.Gerulanos. Η ιστορία μας θα τον γράψει με μαύρα γράμματα αυτό τον υπουργό αλλά καλό θα είναι να το γράψει κι αυτός στο βιογραφικό του. Έσβησε έστω και προσωρινά μια πόλη, μια ομάδα, από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και την έστειλε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα!
Είναι καιρός να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να ανασυνταχθούμε γιατί μέσα σ’όλα υπάρχει και το πρόβλημα του χρόνου. Μέσα Σεπτεμβρίου βγήκε αυτή η απόφαση και δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Τώρα πρέπει να συστρατευθούμε όλοι οι Καβαλιώτες που αγαπάμε την πόλη και την ομάδα μας, τώρα πρέπει ο καθένας να βάλει το δικό του λιθαράκι για να ξεφύγει η Αργώ από τον βούρκο. Ας ξυπνήσουμε κι ας καταλάβουμε επιτέλους ότι η ομάδα μας έχει ανάγκη όλους, κανείς δεν περισσεύει κι όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Τα φώτα της Superleague μπορεί να έσβησαν, αλλά η αγάπη για το καραβάκι δεν πρέπει να σβήσει.
Τώρα είναι η ώρα να πλαισιωθεί ο ερασιτέχνης μα και ο κάθε σύνδεσμος, γιατί τώρα η δύναμη του ΑΟΚ θα είναι οι οπαδοί του. Αυτοί πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία, να ενεργοποιηθούν και όλοι μαζί να φέρουν μια καλύτερη μέρα για την ομάδα. Τέλειωσαν οι ισχυροί οικονομικά παράγοντες, τέλειωσε ο γίγαντας με τα γυάλινα πόδια που λατρεύαμε αυτά τα χρόνια, και τώρα πρέπει να βάλουμε τις σωστές βάσεις ώστε να επανέλθουμε εκεί που απαιτεί η ιστορία μας!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ’ΕΘΝΙΚΗ, ΕΓΩ ΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,

ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com