ΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΟΚ-EΘΝ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ :1-0...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ!                                                                                            

    Νίκη ύστερα από καιρό για τον ΑΟΚ και μάλιστα με καλύτερη εμφάνιση από αυτές των προηγούμενων εντός έδρας παιχνιδιών. Η ομάδα του Γ.Τσαλουχίδη μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα έλυνε και τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Αυτό όμως δεν επετεύχθη μιας και πάλι υπήρξε το πρόβλημα με το τελείωμα των φάσεων αφού ο ΑΟΚ παίζοντας έξυπνα και οργανωμένα έφτανε με αξιώσεις στην εστία του Βασιλειάδη.     Όμως τόσο ο Ναγιέφσκι όσο και ο Μπαρέτο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον πορτιέρο του Εθν.Κατερίνης με αποτέλεσμα η ώρα να περνάει και τα πόδια να βαραίνουν. Στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής του ΑΟΚ βλέποντας ότι η ομάδα δεν πέτυχε κάτι καλό στα πρώτα λεπτά, έριξε στο παιχνίδι τους Σερένο και Σκαρλάτο βελτιώνοντας την επιθετικής της λειτουργία. Έτσι, έξι λεπτά αργότερα ο Σερένο θα περάσει δύο αντιπάλους από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής και θα βγάλει την συρτή μπαλιά μέσα στην μικρή περιοχή όπου ο Ναγιέφσκι θα προσπαθήσει να πλασάρει αλλά θα στείλει την μπάλα στον  Μπαρέτο που θα κάνει με πλασέ από κοντά το 1-0. Μάλιστα, θα τρέξει κατευθείαν στον πάγκο του ΑΟΚ και προς το προπονητικό δίδυμο όπου και θα αφιερώσει το γκολ.

    Αν μη τι άλλο, ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδος μας, ιδιαίτερα αν την συγκρίνουμε με τις προηγούμενες εντός έδρας εμφανίσεις αλλά σίγουρα υπάρχει δρόμος ακόμα ώστε να πούμε ότι γίναμε ομάδα που χτυπάει άνοδο. Ας ελπίσουμε ότι η αρχή έγινε και ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια απαλλαγμένοι από προβλήματα είτε στο αγωνιστικό κομμάτι είτε γενικότερα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
5′
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ BARETO ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ.
23′
ΠΑΣΑ ΤΟΥ BARETO ΣΤΟΝ NAJEWSKI ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
35′
ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ NAJEWSKI ΣΤΟΝ BARETO, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΟΥΤ.
53 ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ CANDIDO ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΚΑΡΛAΤΟΣ.
53
ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο SERENO.
59′
ΓΚΟΟΟΟΛ!!! ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ SERENO ΣΤΟΝ BARETO ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
75′
ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ SEBWE ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΟΥΚΗΣ.
84′
ΣΟΥΤ ΤΟΥ SERENO ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Ο ΒΑΛΙΛΕΙΑΔΗΣ.
ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΕΘΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1-0.

A.O.KABAΛΑ: IVANOV, ΤΣΑΛΙΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΝΑΦΗΣ, VELIKOV, RICARTO, SEBWE (75′ ΦΟΥΚΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. (53′ SERENO), NAJEWSKI, BARETO, CANDIDO (53′ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ)
EΘΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΔΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ