ΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Kelvin Sebwe μιλάει αποκλειστικά στο www.aokavalas.gr για την επιστροφή του στην εθνική Λιβερίας !!!

Σήμερα 29/08 το μεσημέρι η ομάδα του www.aokavalas.gr επικοινώνησε με τον Kelvin Sebwe και του έκανε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την κλήση του στην εθνική Λιβερίας. Το θέμα της επιστροφής του ποδοσφαιριστή της Καβάλας στην εθνική Λιβερίας ανέδειξε πρώτο το site μας σε ότι αφορά τον ελληνικό χώρο πληροφορώντας συνεχώς τoν φίλαθλο κόσμο για τις εξελίξεις και έχοντας καθημερινή επικοινωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λιβερίας για καλύτερη και εγκυρότερη ενημέρωση.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Ερ.: Τελικά ισχύει η κλήση σου στην εθνική Λιβερίας;

Απ.: Ναί, μάλλον θα φύγω αύριο από την Καβάλα για την Λιβερία.

Ερ.: Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα έχεις την τιμή να είσαι ο αρχηγός της ομάδας. Αληθεύει αυτό;

Απ.: Ναί, όντως αυτό είναι αλήθεια.

Ερ.: Πώς αισθάνεσαι που μετά από τόσο καιρό θα ξαναφορέσεις την φανέλα της εθνικής Λιβερίας;

Απ.: Ωραία. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκα με την εθνική ομάδα της χώρας μου. Παρά την απουσία μου από τα αγωνιστικά της ομάδας δεν σταμάτησα ποτέ να ενημερώνομαι και γνωρίζω ότι η ομάδα δεν πήγαινε και πολύ καλά. Όμως τώρα κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά. Ο κόσμος στην Λιβερία πιστεύει πολύ σε μένα και στις ικανότητες μου και επιθυμούσε την επιστροφή μου. Σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και η ποδοσφαιρική μου εμπειρία καθώς και ότι είμαι και ο πιο παλιός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την φανέλα της εθνικής και έχει δώσει πολλά παιχνίδια με αυτή.

Ερ.: Πιστεύεις ότι η εθνική Λιβερίας μπορεί να τα πάει καλά στα προκριματικά του Africa Nations Cup;

Απ.:  Πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλά. Πρέπει όμως πρώτα να δω τους συμπαίκτες μου και κυρίως αυτούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Λιβερίας για να μπορώ να μιλήσω καλύτερα.

Kelvin σε ευχαριστούμε πολύ που μας μίλησες για την επιστροφή σου στην εθνική Λιβερίας.

Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείχνετε και μάλιστα όταν πριν από μερικές ημέρες με ενημέρωσαν ότι το site αναφέρει την είδηση για την επιστροφή μου στην εθνική Λιβερίας χάρηκα πάρα πολύ. Το επισκέφτηκα και ο ίδιος μου.

Kelvin σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ευχόμαστε καλή τύχη σε εσένα και στην ομάδα σου.

Ο Kelvin θέλει να ξαναφορέσει την φανέλα της εθνικής Λιβερίας !!!

Η είδηση προέρχεται από το επίσημο site της Λιβεριανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αφορά τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Kelvin Sebwe. Διαβάστε σε μετάφραση το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα.

Ο Kelvin Sebwe επιστρέφει στη Lone Star.

Ο Λιβεριανός μέσος Kelvin Sebwe λέει ότι θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα. Ο Kelvin Sebwe είπε ότι έχει αποφασίσει να θάψει τις διαφορές με τους επικεφαλείς της ομοσπονδίας και να βοηθήσει τη χώρα να προκριθεί στα τελικά του Africa Cup of Nations που θα γίνουν το 2008 στη Γκάνα. Είπε στο ράδιο Star, μέσω του τηλεφώνου από τη βάση του στην Ελλάδα, ότι έχει ενθαρρύνει επίσης και άλλους Λιβεριανούς ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας να επιστρέψουν στην ομάδα. Ο “μαέστρος” του κέντρου είπε ότι είναι σε επαφή με τους επικεφαλείς και του LFA και του Υπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη προκριματική φάση για το African Cup of Nations του 2008. Ο ποδοσφαιριστής ελπίζει ότι αυτές οι συζητήσεις, πέρα από την επιλογή των εδρευόντων στο εξωτερικό ποδοσφαιριστών, θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου. Ο Kelvin Sebwe είπε ότι μία νίκη για τη Lone Star ενάντια στη Γουινέα θα αποκαθιστούσε τη χαμένη ελπίδα του των φίλων του ποδοσφαίρου της χώρας.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2006

http://www.liberiansoccer.com/Kevin_Sebwe_to_return_to_Lone_Star20060813.htm

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο πρώτων αγώνων για τα προκριματικά είναι οι εξής:

03-05/09/2006  Equatorial Guinea-Liberia , 06-08/10/2006  Liberia-Rwanda

Στις 17 Αυγούστου στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει και πάλι αναφορά στο όνομα του Kelvin Sebwe σχετικά με το πόσους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό πρέπει να καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αναφέρει τα εξής:

Ο διεθνής Λιβεριανός Kelvin Sebwe θέλει οι αρχές του ποδοσφαίρου να αυξήσουν τον αριθμό των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται για τη Lone Star στο πρώτο αγώνα του προκριματικού γύρου. Ο Kelvin Sebwe θέλει το LFA και το Υπουργείο Αθλητισμού να εξετάσουν την περίπτωση για τουλάχιστον 8 ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Είπε στο ράδιο Star από τη βάση του στην Ελλάδα ότι η Λιβερία πρέπει να κερδίσει το πρώτο αγώνα του προκριματικού γύρου.

http://www.liberiansoccer.com/Jericho_believes_in_local_players20080817.htm

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Sebwe έχει 63 συμμετοχές με την εθνική Λιβερίας και έχει πετύχει 12 τέρματα. Ντεμπούτο έκανε στον αγώνα Μάλι-Λιβερία για τα προκριματικά του African Nations Cup το 1988 σε ηλικία 16 ετών ενώ την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος της Λιβερίας.