ΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΝΕΑ

AOK – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:1-1
Με εμφανή τα προβλήματα ομοιογένειας, ειδικά στην άμυνα, ήρθε ισόπαλος ο ΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ. Το 1-0 έγινε από τον διακριθέν Μπαρέτο που πήρε την μπαλιά από τον Καντίτο, γύρισε πολύ ωραία το σώμα του και νίκησε με σουτ τον Καρκάνη.     Το 1-1 έγινε ύστερα από λάθος του Καμαρά που σίγουρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όπως και γενικότερα η άμυνα, στην οποία μόνο ο Πιστικός θύμιζε την περσινή ομάδα. Βέβαια, έλειπε ο Κώστας Τσαλίκης και ο Γ.Μανάφης λίγο πιο μπροστά. Ο Μπαρέτο έχασε την ευκαιρία να κάνει 2 τα γκολ του, τόσο σε τετ α τετ που σούταρε δυνατά λίγο άουτ όσο και σε σουτ έξω από την περιοχή, στο πρώτο ημίχρονο. Ο εν λόγω Πορτογάλος στο πρώτο μέρος ήταν μόνος του στην κορυφή της επίθεσης και βοηθούνταν από τον Καντίτο στα δεξιά και από τους επιτελικούς μέσους Παπαδόπουλο και Σερένο(κυρίως).

     Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν μαζί Μπαρέτο και Ναγιέφσκι για 10 λεπτά ενώ στην συνέχεια έμεινε μόνος ο Πολωνός, χωρίς να μπορέσει να προσφέρει. Από την άλλη, στο Β’ ημίχρονο ο ΑΟΚ έφτασε 2 φορές κοντά στο γκολ με κεφαλιές των Βελίκοφ και Πινδώνη.  Η ομάδα του Β.Γούτη ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και δημιούργησε 4-5 ευκαιρίες για γκολ αλλά έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αλλά η βασική ενδεκάδα που ξεκίνησε στο πρώτο μέρος, συμπεριελάμβανε 8 νέους παίκτες και σίγουρα δεν έδειξε δεμένη ομάδα. Συμπερασματικά, ο Σέμπουε ήταν ο γνωστός και πάλι, οι Σερένο και Μπαρέτο έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν ενώ καλά στοιχεία στο μικρό διάστημα που που έπαιξε έδειξε ο Καραχάλιος. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 500 φίλαθλοι και μεταξύ τους ήταν οι Β.Δανιήλ και Μ.Ψωμιάδης.

ΑΟΚ: Iβάνοφ (45′ Ψωμιάδης, 74′ Αποστολίδης), Πιστικός (28′ Ρ.Κόστα),  Ντιέγκ, Καμαρά (80′ Τσουλφίδης), Αποστολάκης, Βελίκοφ, Σέμπουε(79′ Παπαδόπουλος Β.), Παπαδόπουλος(51′ Ναγιέφσκι), Σερένο(77′ Καραχάλιος), Καντίτο(51′ Πινδώνης), Μπαρέτο(65′ Φούκης) .

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ     ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ     2006 – 07

ΘΥΡΕΣ

ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ)

4 (Για φοιτητές-στρατιώτες-          μέλη ΚΑΠΗ-λοιπούς φιλάθλους)

60
1-2-12 100

1-2-12 (Οικογενειακό)

150
7 (Σειρές Μ-Λ-Κ-Ι-Θ) 200
7 (VIP + δώρα) 500
Προεγγραφές στα γραφεία της ΠΑΕ:
Ύδρας 7 (2510-834130)
Ωράριο λειτουργίας:
09:00 – 14:00 & 18:00-20:00 (καθημερινές)