ΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΝΕΑ

AOK – ΠΑΟΝΕ:4-3

Aπίστευτη εξέλιξη και επική ανατροπή για τον ΑΟΚ που μέχρι τα μισά του Β’μέρους δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος και ήταν κομμένος στα δύο άκρα του γηπέδου. Για άλλη μια φορά το κέντρο είχε φοβερά προβλήματα ενώ δεν υπήρχε ο παίκτης για να κατεβάσει την μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι…Ο ΠΑΟΝΕ έπαιξε έξυπνα με αντεπιθέσεις ενώ στην πρώτη του μόλις επίθεση (10′) ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Θωμαϊδη τον οποίο και έχασε η άμυνα μας. Από κει και μετά ο ΑΟΚ προσπάθησε να βγει μπροστά με γεμίσματα από την άμυνα που συνήθως τελείωναν ασκοπα τις επιθέσεις μας. Στο 27′ ο Β.Γούτης θα βάλει μέσα τον Ναγιέφσκι που θα ισοφαρίσει στο 37′. Όμως παρά την ισοφάριση ο ΑΟΚ παρέμεινε ο ίδιος, χωρίς καθαρό μυαλό και χωρίς τον έλεγχο του κέντρου, συνέχισε να παίζει ανορθόδοξα… Έτσι στο 45′ ο Μπούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 22μ. θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ιβάνοφ και θα κάνει το 1-2΄.     Στο δεύτερο μέρος και πάλι το σκηνικό ήταν ίδιο με τον ΑΟΚ να συνεχίζει να απογοητεύει και να σκορπάει την γκρίνια στους φιλάθλους μας, ειδικά από την στιγμή που και πάλι από αδράνεια της άμυνας μας ο Βανγκελί στο 61′ θα κάνει το 1-3. Και τι δεν είδαμε μέχρι και το 73’…Ο Ρ.Κόστα θα βγάλει μπαλιά στην επίθεση την στιγμή που 6 παίκτες μας ήταν τουλάχιστον 2μέτρα οφσάιντ, άφού καθυστέρησαν να γυρίσουν. Κι όμως αυτή η ομάδα με την τραγικότατη εμφάνιση θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι!!! Στο 74′ ο Σερένο θα βγάλει την σέντρα από τα αριστερά και ο Μπαρέτο με παλικαρίσια κεφαλιά θα κάνει το 2-3. Από κει και μετά ο ΑΟΚ θα αυξήσει την πίεση του και κατά διαστήματα θα απειλήσει την εστία του ΠΑΟΝΕ, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Καραχάλιο. Ο τελευταίος ήταν σίγουρα η χρυσή αλλαγή που έδωσε ώθηση στην ομάδα και ενίσχυσε το κέντρο μας, δίνοντας την δυνατότητα να κατεβεί η μπάλα ορθόδοξα προς την επίθεση και όχι με γεμίσματα και μακρινές μπαλιές.

    Η γκρίνια ήταν μεγάλη από την κερκίδα με το χάλι της ομάδος μέχρι και το 73′ και μέχρι ένα σημείο ήταν δίκαιη. Μέχρι το συγκεκριμένο λεπτό ο ΑΟΚ ήταν και λίγο άτυχος αλλά κυρίως δεν είχε καμιά πειθαρχία και συγκέντρωση. Επιπλέον δεν θύμιζε σε καμιά περίπτωση ομάδα που θέλει να ανέβει κατηγορία. Από κει και μετά, λίγο η τύχη, λίγο η ψυχή αλλά και τα λάθη των φιλοξενουμένων που νόμιζαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, έφεραν αυτή την μαγική ανατροπή. Σίγουρα, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη αλλά από την άλλη πρέπει η ομάδα να προβληματιστεί και να ξεχάσει τέτοιες συμπεριφορές και εμφανίσεις…

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

10′
“ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ” Η ΑΜΥΝΑ. ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΟΥ ΘΩΜΑΪΔΗ ΜΕ ΤΟΝ IVANOV, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 0-1.

25′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΙΝΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο NAJEWSKI. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ.

30′ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ. ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ RICARTO Η ΜΠΑΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ NAJEWSKI ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.

31′ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ. ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ RICARTO, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΤΕΡΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ.

32′ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ. ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SERENO ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ.

37′ ΓΚΟΟΟΟΛ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ NAJEWSKI Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-1.

45′ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ, Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ “ΓΑΜΑ” ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ IVANOV ΚΑΙ 1-2.

52′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο CANDIDO.

57′ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ SERENO ΑΠΟ ΤΑ 35 ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΝΤΕΡΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ “ΓΑΜΑ” ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

66′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΦΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ.

74′ ΓΚΟΟΟΟΛ. ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ SERENO Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ BARETO Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-3.

89′ ΓΚΟΟΟΟΛ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο CANDIDO ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3-3. ΒΙΝΤΕΟ

91′ ΓΚΟΟΟΟΛ. ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ 4-3. ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΟΚ.

AOK: IVANOV, DIENG, ΤΣΑΛΙΚΗΣ, ΜΑΝΑΦΗΣ (66′ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ), ΠΙΝΔΩΝΗΣ (25′ NAJEWSKI), ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, RICARTO, SERENO, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ (52′ CANDIDO), BARETO, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΠΑΟΝΕ: ΚΑΝΤΕΡΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ, ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ, ΧΑΓΚΑΝ, ΚΑΤΣΑΒΟΣ, ΒΑΝΓΚΕΛΙ, ΜΠΟΥΛΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ

Φωτογραφίες-Βίντεο Ι. Σιαπέρας-Καβάλα Σπόρ