Από sport24.gr
Άαντ Ντε Μος (προπονητής Καβάλας): "Η ομάδα μου ήταν καλή σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Σήμερα, μετά και τα άλλα αποτελέσματα των άλλων ομάδων τελειώσαμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αρη, το οποίο είναι τελικός. Τόσο εγώ, όσο και ο Κούπερ δεν θα ανεχτούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης να υπάρξει τέτοια διαιτησία, όπως και σήμερα. Δεν θέλουμε να δούμε ξανά τέτοια διαιτησία".
Γιάννης Παπακώστας (προπονητής ΑΕΛ): "Ξέραμε καλά ποια είναι η Καβάλα. Έχει φτάσει τόσο ψηλά, πράγμα που περίμεναν οι άνθρωποί της από την αρχή. Για εμάς ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ωραίο για τον κόσμο, όχι όμως για τους προπονητές. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις τρία γκολ σε μια τέτοια ομάδα και σε τέτοια δύσκολη έδρα και να μην κερδίζεις. Το ματς ήταν ανοιχτό και από τις δύο πλευρές. Ο ένας έκανε ευκαιρίες κι ο άλλος έβαζε γκολ.
Δεχτήκαμε τρία γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης. Στο 2-2 είχαμε δοκάρι και αντί να προηγηθούμε, βρεθήκαμε να χάνουμε. Έγινε ωραίο παιχνίδι. Κρατάμε τον πόντο, ο οποίος ίσως αποδειχθεί πολύτιμος για εμάς. Είναι δύσκολη η συνέχεια, χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Για την Καβάλα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στη συνέχεια και να φτάσει στον τελικό".
ΤΣΑΤΣΟΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ...ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ...Α,ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...
(1)Δεν είναι δυνατόν να βάζεις τρία γκολ σε μια τέτοια ομάδα και σε τέτοια δύσκολη έδρα και να μην κερδίζεις. Το ματς ήταν ανοιχτό και από τις δύο πλευρές. Ο ένας έκανε ευκαιρίες κι ο άλλος έβαζε γκολ.Δεχτήκαμε τρία γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης.
Έτσι πως κόψανε και ράψανε την συνέντευξη,ένας μέσος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι:"Είμασταν πολύ καλύτεροι από την Καβάλα,φάγαμε 3 τζάμπα γκολ.Χάναμε τις ευκαιρίες εμείς,και η Καβάλα έβαζε τα γκολ"...
Τί πραγματικά είπε:Παραδέχτηκε ότι η Καβάλα ήταν πολύ καλύτερη στο 2ο,στο οποίο η Λάρισα δεν υπήρξε ποτέ.Σε διαστήματα που ήταν καλύτερη η Λάρισα(στο μισό 1ο ημίχρονο μόνο δηλαδή),έβαζε γκολ η Καβάλα,ενώ σε διαστήματα που ήταν καλύτερη η Καβάλα(σε όλο σχεδόν το ματς δηλαδή),έβαζε γκολ η Λάρισα.
(2)Στο 2-2 είχαμε δοκάρι και αντί να προηγηθούμε, βρεθήκαμε να χάνουμε.
Έτσι πως κόψανε και ράψανε την συνέντευξη,ένας μέσος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι:Η Λάρισα αδικήθηκε από το αποτέλεσμα,και αν έβαζε εκεί το γκολ,θα κέρδιζε...
Τί πραγματικά είπε:Σε ερώτηση αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.Έιπε ότι ήταν ενα πολύ περίεργο ματς.Η Καβάλα έχασε το πέναλτυ,και αντί να προηγηθεί,βρέθηκε να χάνει κιόλας.Στο 2-2,είπε,είχαμε δοκάρι,και και μετά από λίγο φάγαμε το 3ο.Εννοούσε ότι έτσι πως πήγαινε το ματς,όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτα...
(3)Φυσικά ποτέ δε γράψανε(όπως και πουθενά αλλού άλλοστε),ότι ο Ντε Μος είπε ότι
"ήταν η χειρότερη διαιτησία που είχα ποτέ σε αγώνα στην καριέρα μου"..Επίσης δεν έγραψαν ποτέ ότι
"πρώτη φορά στη καριέρα μου τρώω 3 γκολ με 3 πέναλτυ σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια"!!Πόσο μάλλον για το
"πώς γίνεται ομάδα σε εντός έδρας αγώνα,και ενώ έχει την κατοχή σχεδόν σε όλο το ματς,της σφυρίζονται 24 φάουλ κατά της σε ένα ημίχρονο"!!!Τέλος κανείς δεν είπε ή έγραψε ότι
"όλοι πλέον υπολογίζουν την Καβάλα,ακόμα και οι διαιτητές" και γι'αυτό έχουμε τέτοιες διαιτησίες!
ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ,ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ...
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...